avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări aleahimmm
                      Utilizator

aleahimmm
                      Utilizator                    

danabobo	                   

buna,am si eu 2 intrebari:
1.Care este legislatia sau articolele unde se arata ca un depozit care vinde en gross nu are voie sa vinda la persoane ... (vezi toată discuția)
	                    danabobo	                   

buna,am si eu 2 intrebari:
1.Care este legislatia sau articolele unde se arata ca un depozit care vinde en gross nu are voie sa vinda la persoane ... (vezi toată discuția)

alina1977	                   

Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)
	                    alina1977	                   

Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)

nick4you	                   

Buna seara. Doresc sa comercializez coroane (jerbe) doar catre persoane juridice. Le cumpar de la o societate, care are dreptul sa le confectioneze, imi pun ... (vezi toată discuția)
	                    nick4you	                   

Buna seara. Doresc sa comercializez coroane (jerbe) doar catre persoane juridice. Le cumpar de la o societate, care are dreptul sa le confectioneze, imi pun ... (vezi toată discuția)