avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme la incheierea cartii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme la incheierea cartii de munca

In septembrie 2007 am terminat cei 2 ani de maternitate si nu mi-am reluat activitatea la firma unde lucrasem.Cand am incercat sa ridic cartea de munca de la ITM mi s-a spus ca aceasta nu este incheiata si ca trebuie sa aduc mai multe acte de la fosta patroana.Am discutat de mai multe ori cu ea si a promis ca rezolva problema dar nici pana astazi nu s-a rezolvat.Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac ca sa rezolv aceasta problema.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 30 Martie 2011
Din cele relatate reiese ca patroana nu ar fi depus anumite acte la ITM si din aceasta cauza nu se poate inchide carnetul dvs de munca ...

O solutie ar fi depunerea unei sesizari la ITM care sa controleze daca angajatorul a depus sau nu acele documente , iar in cazul in care acestea nu sunt depuse sa stabileasca un termen pentru depunerea lor chiar daca dupa 01.01.2011 nu se mai depun acte spre vizare la ITM.
In caz contrar, solutia ar fi inchiderea carnetului de munca cu data ultimului stat de plata depus de angajator in care figurati si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca narcisa12345 narcisa12345 buna ziua soacra mea lucreaza la o firma de 10sau 15 ani acum cateva zile a aflat ca de 7 ani nu i sa operat la cartea de munca deloc pana azi sunt 7 ani ne ... (vezi toată discuția)
Restituire carnet de munca balota dumitru balota dumitru Buna ziua1 Am si eu o intrebare la dvs. In 26 iulie 2010 i-a expirat concediul de maternitate sotiei mele. Am fost la ITM Salaj pentru a ridica carnetul de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca cu probleme mary_123454 mary_123454 AS DORI UN MIC AJUTOR AM LUCRAT LA O FIRMA X DIN DECEMBRIE 2006.CARTEA DE MUNCA A DESCHIS-O IN MAI 2007.S-A MAI OPERAT IN EA O MARIRE DE SALARIU IN FEBRUARIE ... (vezi toată discuția)