avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintata si santajata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintata si santajata

Buna ziua,
Am o relatie cu cineva care a fost plecat in strainatate.
In lipsa lui m-a pus dracul sa il insel.
Am ramas insarcinata.
Eu nu vreau sa fac avort dar tatal copilului "cel cu care mi-am inselat partenereul" ma obliga sa ma mut cu el pt copil.
Sau sa fac avort.Altfel nu mi permite sa pastrez sarcina.
In momentul in care i-am spus ca vreau sa ne despartim( motivul fiind un comportament foarte urat) a inceput cu acuzatii si santaje.
Acuzatii cum ca n ar fi copilul lui,santaje ca ma va spune actualului ca l-am inselat etc.
Treaba este ca ma si ameninta.
Amenintari de genul" te omor" "te demolez" "te distrug".
Ma ameninta ca daca nu fac ca el,adica ori sa avortez ori sa ma mut cu el se va duce in localitatea de unde sunt parintii partenerului meu "de viata" si ca imi va face rau,povestindu-le totul.
Si daca as avorta mi-a spus clar ca ma va bate.
Daca pastrez sarcina o voiputea face numai cu conditia mutarii noastre impreuna.
Nu sunt nici prima ,nici ultima pers care isi doreste un copil,nu si tatal acestuia.
Nu ne intelegem si nici potrivim.
Acum rugamintea mea ar fi sa ma sfatuiti ce anume pot face pentru a fi lasata in pace de tatal copilului si de a mi putea duce sarcina la capat,fara frica ca mi va lua copilul.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sadrian , utilizator 03:02, 3 Aprilie 2022
Situatie delicata a carei solutionare o puteti solutiona dvs direct prin formularea unei plangeri adresate politiei ,sustinuta cu eventuale probe,sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare
decizia de a pastra copilul sau nu va apartine in totalitate. tatal copilul nu va poate obliga sa avortati sau sa va mutati la el.
in privinta amenintarilor , va puteti adresa cu o plangere la politie
poate nu ar fi rau sa aveti o discutie despre ce se intampla si cu partenerul dvs
Evident ca decizia de a avea copilul este si de la D-zeu. Asta nu inseamna iubirea omeneasca si dumnezeiasca. Si demnitatea a persoanei nasciturus este prea mare sa se avortez. Daca sotul stie despre acest pacat si va va ierta este ok. Daca nu, nicicaieri trebuie sa te duci la cel care doar e stapanul morti. Mai bine singura ca rea acompaniata. Dzeu sa va ierte. Dar pacatul cel mare de a omora nasciturus este prea mare sa nu se aiba consecintele psihice brutale in inima dv si a tatalui natural, cu tot ca este iertabil, si evident la viata copilul, care- insist- este de la Dzeu in totalitatea.
Am ajuns sa scurtam si numele lui Dumnezeu.D-zeu.cica.

Eu nu as pastra copilul,si m-as casatorii cu persoana pe care o iubesc,iar apoi as face un copil din dragoste.

Faceti plangere pentru amenintare.
frank_kvitta a scris:

Eu nu as pastra copilul,si m-as casatorii cu persoana pe care o iubesc,iar apoi as face un copil din dragoste.


Unde nu e iubirea, pui iubirea si vei scoti iubirea (Sf. Agustin). Daca omor si un bebelus nenascut, Doamne fereste!, ce iubirea vei obtin? Doar servesti pentru a fi foc de lemn si ura. Si se stie dpdv medical ca femeie care trece pe un astfel de situatia nu mai sunt fericiti. Au o pata si o povara pentru viata intreaga medical si moral. Despre ce fericirea sau iubirea vorbeste cel de inainte?. Egoismul?. Altceva este ca pentru ca Dumnezeu vrea spermatozoide se va duce unde trebuie si daca trece peretile ovulei, este o noua fiinta. (Iubirea nu face decat ca supravietuiasca si sa traiasca cum trebuie dar el insusi este menit de acelas moment de la fecundarea ovulei sa fie fericit si fara iubirea parinteasca, pentru ca Domnul/Iubirea asa o vrea). Aceasta fiinta are drept la viata pamanteasca si la demnitatea pentru ca asa a vreut Dumnezeul nostru.

Alte discuții în legătură

Cine decide dacã face avort ? m1ha1g m1ha1g Mama vrea să păstreze copilul, tatăl însă nu vrea. Sau invers. Cine e cel care decide ? Ce se întâmplă mai târziu ? Se plătește pensie ... (vezi toată discuția)
Sarcina nedorita de tata dunncan dunncan Buna ziua , ce sa intampla in cazul unei sarcini survenite in urma unei aventuri sexuale , si madama respectiva vrea sa o duca mai departe desi eu nu sunt de ... (vezi toată discuția)