avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TEREN NERECUPERAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TEREN NERECUPERAT

Buna ziua,bunicii mei au un teren de 10 000 m padure in ilfov,insa primarul nu le da acest teren mentionand ca primarul dinaintea lui a vandut toate pamanturile din zona,ce ne sfatuiti sa facem sa recuperam acest teren sau sa fim despagubiti cumva....bunici traiesc ma gandesc ca daca se intampla ceva cu ei dupa ar fi mult mai greu....cu stima va multumesc
Cel mai recent răspuns: addac , utilizator 13:59, 30 Martie 2011
actiune in instanta
Asa am sa fac dar tocmai de asta ma feream!o zi buna si va multumesc!
Au un teren forestier de 10.000 mp...in ce sens?? Au titlu de proprietate, punere in posesie, sau cum? Povestea cu vanzarea terenurilor este o prostie, intrucat terenurile forestiere nu au fost niciodata la dispozitia comisiilor locale, fiind administrate de ICAS/ocoalele silvice, care le-au pus la dispozitie pentru reconstituirea dreptului de proprietate, pe baza de documente justificative.
Buncicii au depus cerere in termen? Cine foloseste acum terenul?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
avvalentina, utilizator
Bunicii au titlu de propietate pe acel teren forestier,cei de la primarie au spus ca padurea nu se poate da inapoi,noi am spus sa ne dea un alt teren in alta zona,lucru care nu a fost posibil spunand ca numai exista alte terenuri acestea fiind vandute de fostul primar ,deci noi avem acte .dar doar atat!

Alte discuții în legătură

Care sunt etapele eliberarii unui titlu de proprietate? OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI care erau etapele pentru eliberare unui titlu de propritate pentru teren forestier. cere către comisia locală de fond funciar,aprobare ocol silvic,mă ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a semna procesul verbal de punere in posesie kgkg kgkg In baza unei reclamatii a unei peroane validata in baza legii 18 / 1991 cu suprafata de 0,50 ha vegetatie forestiera, adresata institutiei prefectului si ... (vezi toată discuția)
Cadastrare teren forestier - probleme cu primaria stanescu2 stanescu2 Buna seara, In data de 15.12.2017 am primit pe adresa mea de domiciliu din Bucuresti o notificarea prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca Primaria ... (vezi toată discuția)