avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sunt etapele eliberarii unui titlu de proprietate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sunt etapele eliberarii unui titlu de proprietate?

care erau etapele pentru eliberare unui titlu de propritate pentru teren forestier.
cere către comisia locală de fond funciar,aprobare ocol silvic,mă interesează când trebuia
să aprobe ocloul silvic?,în ce fază a demersului?
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 00:05, 19 Aprilie 2014
În temeiul Legii nr. 18/1991, astfel cum a fost modificată prin Legea nr. 169/1997 şi Legea nr. 1/2001, se vor respecta toate precizările punctuale specifice.
Trebuia depusă cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate pentru terenul forestier proprietate personală. La data depunerii cererii de reconstituire terenul trebuie să fie liber, astfel încât să nu existe nici un impediment pentru întocmirea documentaţiei şi emiterea Titlului pe vechiul amplasament.
Pe baza actelor depuse din care rezultă calitatea de proprietar (moştenitor), cât şi dreptul de proprietate al antecesorilor, Comisia Locală de aplicare a fondului funciar trebuie să întocmească procesul verbal de punere în posesie.
Cat despre OCOLUL SILVIC mergeţi la Comisia Locală şi întrebaţi acest lucru, poate nu este cazul. Succes !
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Aprilie 2014
Mihail_POPA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar rarev2005 rarev2005 Am si eu problema...daca ma puteti ajuta... Bunicul meu este mostenitor al unui teren in Voluntari....impreuna cu fratelel sau....Fratele sau a facut cerere ... (vezi toată discuția)
Cum intelegem acest articol din legea 169/1997 ? rolex rolex Legea 169/1997 a fost modificata prin Legea 245 astfel la capitolul III alin 1.1. (1^1) Actele administrative prin care au fost trecute în domeniul public ... (vezi toată discuția)
Teren nerecuperat addac addac Buna ziua,bunicii mei au un teren de 10 000 m padure in ilfov,insa primarul nu le da acest teren mentionand ca primarul dinaintea lui a vandut toate ... (vezi toată discuția)