elena138 
	    	Utilizator

elena138 
	    	Utilizator	    

elena138, utilizator
 elena138, utilizator 	
			 scoalavalearosie 
	    	Utilizator

scoalavalearosie 
	    	Utilizator	    

elena138 
	    	Utilizator

elena138 
	    	Utilizator	    

elena138, utilizator
 elena138, utilizator 	
			 trope_doi 
	    	Utilizator

trope_doi 
	    	Utilizator	    

sandita75	                   

as vrea sa stiu cand trec la vechimea de peste 10 ani in invatamant.
sunt angajata din 01 sept 1998 ca necalificat, cu contracte pe perioade determinate, dupa ... (vezi toată discuția)
	                    sandita75	                   

as vrea sa stiu cand trec la vechimea de peste 10 ani in invatamant.
sunt angajata din 01 sept 1998 ca necalificat, cu contracte pe perioade determinate, dupa ... (vezi toată discuția)

maria96	                   

sunt nascut 5.5.1967 am lucrat din 1985 ca tamplar avand inclusiv armata 1 an si 7 luni,iar din 1990 m-am transferat la rafo,am lucrat si inca lucrez in ... (vezi toată discuția)
	                    maria96	                   

sunt nascut 5.5.1967 am lucrat din 1985 ca tamplar avand inclusiv armata 1 an si 7 luni,iar din 1990 m-am transferat la rafo,am lucrat si inca lucrez in ... (vezi toată discuția)

NVic	                   

nascut la data de 21-04-1959 barbat . angajat  la data de 16 august 1976 . in perioada 1-06-1979-1-12-1980 incorporat armata si efectuata pe santier al m a p n ... (vezi toată discuția)
	                    NVic	                   

nascut la data de 21-04-1959 barbat . angajat  la data de 16 august 1976 . in perioada 1-06-1979-1-12-1980 incorporat armata si efectuata pe santier al m a p n ... (vezi toată discuția)