avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 112 ajutor va rog
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 112 ajutor va rog

Buna ziua
Va rog din suflet sa ma ajutati cu o problema referitoare la aceasta declaratie 112. Am o colega in prenatal toata luna si ii acord si 15% indemnizatie compensatorie minim 6 saptamani. Aceasta suma nu stiu unde ar trebui sa o scriu, deoarece nu ma lasa sa scriu venit realizat fara sa fii muncit, am incercat sa-i pun 1 ora lucrata si nu ma lasa nici asa. Ma chinui de 2 saptamani. Va rog din suflet sa ma ajutati.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alina69 , utilizator 08:52, 1 Aprilie 2011
Incearca in sectiunea B
Am incercat si nu ma lasa decat sa introduc CM :((
Pt suma asta se calculeaza toate contributiile sau numai impozitul pe venit? caci daca este asa, coloana impozit pe venit se completeaza manual
da, dar din pacate se retin toate :(
Ai incercat in sectiunea B sa introduci sume la somaj, cas, sanatate?

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 ajutor va rog daniela86 daniela86 Buna ziua Va rog din suflet sa ma ajutati cu o problema referitoare la aceasta declaratie 112. Am o colega in prenatal toata luna si ii acord si 15% ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 vatafuconstantin vatafuconstantin cum se declara impozitul pe tichetele de masa #-o (vezi toată discuția)
Ajutor - calcul indemnizatie concediu prenatal!!! Gabriela Negrut Gabriela Negrut Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei in urmatoarea situatie: Incepand cu 19 mai 2009 angajata intra in concediu prenatal. In mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)