avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratia 112 ajutor va rog
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratia 112 ajutor va rog

Buna ziua
Va rog din suflet sa ma ajutati cu o problema referitoare la aceasta declaratie 112. Am o colega in prenatal toata luna si ii acord si 15% indemnizatie compensatorie minim 6 saptamani. Aceasta suma nu stiu unde ar trebui sa o scriu, deoarece nu ma lasa sa scriu venit realizat fara sa fii muncit, am incercat sa-i pun 1 ora lucrata si nu ma lasa nici asa. Ma chinui de 2 saptamani. Va rog din suflet sa ma ajutati.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: RoConnt Activ SRL , Contabil 17:31, 31 Martie 2011
Buna ziua

Cunosc situatia, contractul de munca prevede o serie de drepturi pe langa salariu (prime, compensatii etc) iar pe durata CM CIM se suspenda de drept si vine intrebarea, salariatul mai beneficiaza de prevederile CIM respectiv CCM-daca exista ? Poate ne ajuta un jurist sau un specialist RU, opinia mea este ca un CIM suspendat nu produce efecte respectiv nu trebuie sa beneficieze de alte drepturi si dupa cum se observa asa au interpretat si la conceperea D112.
Daca insistati posibil sa mearga pentru cas si cass dar cu siguranta la somaj nu poate contribui fara ore lucrate, nici pana la D112 nu era posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 ajutor va rog daniela86 daniela86 Buna ziua Va rog din suflet sa ma ajutati cu o problema referitoare la aceasta declaratie 112. Am o colega in prenatal toata luna si ii acord si 15% ... (vezi toată discuția)
Cas-declaratie 112 paicaflorica paicaflorica Buna ziua, Sunt administrator la o asociatie de proprietari si nu ma lasa sa completez declaratia 112 fara CAS. Am completat partea de sus a declaratiei cu 0 ... (vezi toată discuția)
D 112..varianta 08.11.2017 patrician patrician Buna ziua, Am o femeie de serviciu (personal de curatenie...) care vine la birou,de 2 ori pe saptamana, cate 1 ora. In D112..era cuprinsa..ca trebuie sa fim ... (vezi toată discuția)