avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Regulament de ordine interioara al parchetelor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Regulament de ordine interioara al parchetelor Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 154 din 05/03/2007

daca a fost modificata pana in prezent?
ma intereseaza procedura retragerii avizului de politie judiciara?

Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie are urmatoarele atributii: emite aviz conform pentru numirea si revocarea ofiterilor si agentilor de politie judiciara, la propunerea ministrului administratiei si internelor, si retrage avizul conform ofiterilor si agentilor de politie judiciara care nu si-au indeplinit corespunzator atributiile de serviciu;
cine se sesiseaza?
din cate stiu tmb, apoi trimite spre procurorul general....dar in text scris la propunerea ministrului mai

Alte discuții în legătură

Politist judiciar? emiliana emiliana Poate un agent simplu de la un post comunal de politie sa efectueze cercetari penale pentru infractiuni ca: violare domiciliu, distrugere, furt, tulburare de ... (vezi toată discuția)
Grefier arhivar - bibliografie concurs: regulament interior parchet djpadrecito djpadrecito Buna ziua! Vreau sa ma inscriu la concursul pt ocuparea postului de grefier arhivar la pca craiova si printre subiectele tematicii de concurs imi trebuie si ... (vezi toată discuția)
Ce parchet e competent ? nimar nimar Buna seara, Se doreste depunerea unei Plangeri Penale impotriva unui Inspector de Politie. Va rog sa ma ajuta cu un raspuns legal in sensul urmator : Care ... (vezi toată discuția)