avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme cu fostul angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme cu fostul angajator

am si eu nevoie de cateva sfaturi, am lucrat la o firma pana acum cateva zile, am fost in preaviz mi-am trimis cererea de demisie totul ok, am avut contract de munca in care imi scria o suma de bani dar eu defapt primeam dublul acelei sume, dupa ce am gatat colaborarea vrea sa ma oblige sa ii dau banii inapoi cei care i-am primit in plus si imi mai reproseaza ca i-as fi luat si bani din firma din simplul fapt ca lucrat cu facturi si incasam de la cumparatori bani, am avut si masina si telefon de serviciu dar nu am semnat pentru nimic iar eu eram singurul care lucra cu contract pentru ca restul sunt angajati fara contract. pot sa ii fac probleme sau mai multe imi poate face el mie? va rog sa ma ajutati, multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 13 Iunie 2008
pai ii trimiteam banii din care scadeam salariul meu si restul cheltuielilor justificate prin bonnuri, facturi sau alte cele
cum procedez daca vreau sa ii trimit fostului angajator un control doarece se pare ca nu se poate rezolva nimic pe cale amiabila si contiuna sa ma ameninte si nu am de gand sa trec cu vederea atata timp cat el imi arunca pe gat o suma de 2000 de lei, va rog sa ma ajutati, multumesc
In ceea ce priveste neregulile privitoare la relatiile de munca, sanatatea si securitatea in munca puteti sesiza Inspectoratul Teritorial de Munca.
In legatura ce neregulile privind disciplina financiar-contabila va puteti adresa organelor competente (Garda Financiara, ANAF, Politia Economica sau mai nou Serviciul de investigarea Fraudelor).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare bani inapoi !!? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Acum cateva zile una mi-a tras teapa si m-a convins sa ma inscriu la o firma de publicitate ca si actor, model, figurant chestii de astea si pentru ... (vezi toată discuția)
Speță referitoare la registre contabile Catalinavi Catalinavi Bună seara. Am primit o citație pt inspecție fiscala la un pfa avut de mine în per 2014-2017.ideea e ca acel pfa a fost făcut ca să mascheze o angajare ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)