avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Un contract incheiat de un PFA radiat este valabil?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Un contract incheiat de un PFA radiat este valabil?

Am doua probleme:

1. Mi s-a radiat PFA-ul fara ca eu sa stiu. In acesta perioada am incheiat cateva contracte. Eu le consider valabile fiindca persoana fizica care le-a incheiat a ramas aceeasi si dupa ce nu a mai fost autorizata.

2. Acum am alt PFA si vreau sa stiu daca contractele incheiate pe vechiul PFA curg si pe noul PFA?

Cel mai recent răspuns: romeomoanta , utilizator 12:30, 2 Aprilie 2011
Mutumesc pentru raspunsuri!

Buna solutia lui popu ma gandesc la ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înregistrare aplicație/portal web klehus klehus Bună ziua, Am în plan să dezvolt un site web care va furniza o serie de servicii publicului. Acest portal va fi administrat prin intermediul unei firme ... (vezi toată discuția)
Am realizat un site, clientul il foloseste dar nu l-a platit. ce pot sa fac? romeomoanta romeomoanta Sunt persoana fizica autorizata pentru realizarea de pagini web. Am primit o comanda pentru realizarea unui site de prezentare pentru o pensiune. Patronul ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unei marci la osim (cred) Tudor B. Tudor B. Buna ziua, Imi doresc de multa vreme sa incep un proiect, iar acest proiect include un site (domeniu .com) si o aplicatie de mobil. Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)