avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratii facute doar in prezenta sotilor nostri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratii facute doar in prezenta sotilor nostri

Este ceea ce a intocmit sora mea cu mine si as vrea sa stiu daca ea poate folosi aceasta declaratie la tribunal pt. a-si trece in proprietate casa si terenuri,altele decat cel pt. care s-a intocmit intelegerea, in conditiile in care la sfarsitul acelei declaratii a fost mentionat faptul ca eu nu voi mai avea alte pretentii iar eu am semnat. Acum as vrea sa-mi cer partea mea din tot ce a ramas mostenire si as vrea sa stiu daca acea declaratie este valida in fata justitiei iar mie nu-mi ramane decat sa fac asa: #-o Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: flori54 , utilizator 15:18, 3 Aprilie 2011
Multumesc mult. Asta am vrut sa stiu. Mama e la mana ei si cred ca au obligat-o sa semneze. Poate nici nu a stiut ce semneaza. Multumesc si o duminica minunata.
Daca nu a stiut ce semneaza sau daca si-a dat consimtamantul din pura complezenta, atunci puteti ataca "hartia" pe care a semnat-o.
Multumesc mult. Toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - mostenire rrizou rrizou Buna ziua Help!!! Lipsesc din tara de 22 de ani si am parere de lucruri numai ca vizitator. Sint in judecatorie cu fiica de la al doilea soti al mamei ... (vezi toată discuția)
Act de cedare mostenire mfstv mfstv Buna, tuturor de pe forum, Am si eu o intrebare pentru cine este in masura sa ma ajute. Mama mea a decis sa imi lase mie proprietatea ei. Eu mai am o sora ... (vezi toată discuția)
Schimbare intelegere turcu22 turcu22 Hristos a inviat! As dori sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.Am dat o declaratie la notariat eu si sora mea ca ne-am inteles (dupa ce am dezbatut ... (vezi toată discuția)