avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... tevi caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

tevi caldura

pot solicita regiei de termoficare locala sa isi mute tevile din apartamentul meu? Am centrala proprie si nu beneficiez cu nimic din prezenta acestor tevi in apartamentul meu.Din contra,mai si platesc pentru ele!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:03, 2 Aprilie 2011
Ca asociatie....sunt tevile asociatiei. Normal ca furnizorul trimite agentul termic si apa calda prin acele tevi, dar asta nu inseamna ca sunt ale lor, ale CET-ului, adica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri radet VladimirC VladimirC Buna ziua, Prin subsolul blocului unde locuiesc, trec doua conducte magistrale apartinand RADET. Vreau sa va intreb daca pot solicita RADET-ului ( in ... (vezi toată discuția)
Proprietar tevi subsol bloc eubogdan eubogdan as vrea sa aflu cine este de drept proprietar pe tevile de apa calda si caldura din subsolul blocului, in conditiile in care niciun proprietar din bloc nu mai ... (vezi toată discuția)
Platim sau nu teava din beci ? Laurentiumaill Laurentiumaill Buna ziua , din nou ! Locuiesc in Fagaras ,la bloc . Acum 8 ani , am decurs la debransarea apartamentului de la firma EcoTerm -Fagaras , deoarece caloriferele ... (vezi toată discuția)