avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce mi se poate intampla daca nu platesc o amenda ...
Discuție deschisă în Executare silită

ce mi se poate intampla daca nu platesc o amenda contraventionala?

mi se poate face poprire din salariu sau alte kestii?#-o
adica cu acordul meu?! care bineinteles ca nu o sa il aiba
danzake a scris:

mi se poate face poprire din salariu sau alte kestii?#-o

Da, daca aveti loc de munca sau daca aveti bunuri in proprietate.
buna ziua. am si eu 1 intrebare. am primit o amenda in valoare de 200 lei intr-o zi de vineri, mai preciz vineri seara. intrebarea mea e, cand pot plati jumatate din amenda, adica 100 lei, daca sambata si duminica e inchisa trezoreria. daca m-as duce luni, tot 100 lei platesc? adica acele 48 de ore sunt 2 zile lucratoare sau 2 zile saptamanale?? astept raspuns cat mai rapid. multumesc!
Puteti plati luni jumatate din amenda .... fara nicio grija :)
aha. am inteles multumesc =D>

Alte discuții în legătură

Prescriptie! goldfish goldfish va rog din suflet sa ma ajutati cu 2 raspunsuri pt. intrebarile mele: 1.in ce termen se prescrie executarea sanctiunii amenzii ... (vezi toată discuția)
Intrebare amenda contraventionala devilgenius devilgenius Am luat zilele acestea o amenda contraventionala in valoare de 480 lei si am inteles ca daca nu o platesc va intra la impozite si taxela primarie. Acum am 17 ... (vezi toată discuția)
Sunt eleva si am fost amendata. daca nu platesc pot fi executata silit? gabytza_4u10 gabytza_4u10 Sunt eleva,minora am o amenda pe care nu am platit-o la timp si acum mia venit o somatie cu un titlu executoriu,daca nu platesc pot fii executata silit? si ce ... (vezi toată discuția)