avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cabinet medical - suspendat sau desfintat ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cabinet medical - suspendat sau desfintat ?

Buna ziua,
As dori un sfat daca se poate. Momentan sunt plecat din tara pentru o perioada si as vrea sa stiu cum as putea suspenda sau desfiinta un cabinet medical individual .As vrea sa nu mai am grija declaratiilor si impozitelor in aceasta perioada. Care ar fi pasii de urmat ,si ce modalitate ar fi mai simpla ? Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 05:49, 4 Aprilie 2011
Din pacate, un cabinet medical nu se suspenda. Trebuie desfiintat, respectiv radiat de la Registrul comertului. Insa, ca la orice firma, trebuie ca la momentul radierii, toate impozitele si taxele sa fie achitate la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare af CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Spuneti-mi si mie va rog ce demersuri trebuiesc facute pentru desfiintarea unui AF?? Pe ce site gasesc disponibila informatia privitoare la documentatia ce ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau radiere pfa norma de venit alex16css alex16css Buna ziua. Urmeaza sa plec din tara pe o perioada nedeterminata si doresc sa inchid sau sa suspend PFA. Exista o perioada maxima pe care PFA se poate ... (vezi toată discuția)
Radiere cabinet medical individual - procedura malika malika Ce trebuie facut pentru radierea unui cabinet medical individual? Care sint pasii de urmat si unde anume trebuie sa se adreseze titularul cabinetului, de ... (vezi toată discuția)