ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

bibicu11 
	    	Utilizator

bibicu11 
	    	Utilizator	    

apelevii 
	    	Utilizator

apelevii 
	    	Utilizator	    

dcgdcgdcg 
	    	Utilizator

dcgdcgdcg 
	    	Utilizator	    

ar trebui sa depuneti sesizare scrisa la inspectoratul de stat in constructie si la primarie.
~ final discuție ~
 MFG	                   

Am un teren pe care mi-am costruit o casa D+P+E. De curand, pe terenul alaturat, a inceput costructia unui bloc cu 4 etaje!!!. Balcoanele acestui bloc sunt la ... (vezi toată discuția)
	                    MFG	                   

Am un teren pe care mi-am costruit o casa D+P+E. De curand, pe terenul alaturat, a inceput costructia unui bloc cu 4 etaje!!!. Balcoanele acestui bloc sunt la ... (vezi toată discuția)

saveanucezar	                   

de mic copil am avut probleme cu noii nostri vecini care si-au trantit ocasa cu etaj la mai putin de 2 mtri de gard si 6 metri de casa acum incep sa-si mai ... (vezi toată discuția)
	                    saveanucezar	                   

de mic copil am avut probleme cu noii nostri vecini care si-au trantit ocasa cu etaj la mai putin de 2 mtri de gard si 6 metri de casa acum incep sa-si mai ... (vezi toată discuția)

bcpi.in	                   

Buna ziua! 
In cateva randuri as vrea sa va explic problema mea. Este vorba de o constructie care urmeaza sa se construiasca pana la hotarul despartitor ... (vezi toată discuția)
	                    bcpi.in	                   

Buna ziua! 
In cateva randuri as vrea sa va explic problema mea. Este vorba de o constructie care urmeaza sa se construiasca pana la hotarul despartitor ... (vezi toată discuția)