avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sotia vrea sa divorteze iar eu nu sunt de acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sotia vrea sa divorteze iar eu nu sunt de acord

sunt in spania si eu si sotia si avem un copil de8 ani. sotia vrea sa divorteze pt ca soacra ma acuza ca mai am un copil in tara! cum pot optine un test adn prin instanta ca sa pot demostra ca nu este adevarat? sunt disperat varog sami raspundeti
Cel mai recent răspuns: mihaela2007 , utilizator 10:14, 5 Aprilie 2011
deci sunteti toti 3 in spania si scoacra va acuza ca mai aveti un copil intara? cea care divorteaza e sotia si o poate face si cu si fara acordul dvs. cat despre a cere un test adn pentru un copil ...cam bizar ...cum poti indica ca acel copil ar fi sau al dvs.....parintii lui trebuie sa-si dea acordul.....cam de neintalnit aceasta situatie... casatoria se desface indiferent dc veti fi sau nu de acord..apar alte motive, etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn? vic-tori vic-tori buna ziua,am o problema pe care as dori sa o rezolv intrucad n as dori ca fica mea sa auda cnd va creste.........mama prietenul meu(santem impreuna de 9 ani) ... (vezi toată discuția)
Evacuare prin instanta chiriasi si proces penal pentru vatamare corporala urtimudnairda urtimudnairda In 10 ianuarie 2009 soacra mea a inchiriat un apartament fara contract de inchiriere la circa financiara deoarece chiriasii nu au avut bani pentru 1 luna ... (vezi toată discuția)
Evacuare prin instanta chiriasi si proces penal pentru vatamare corporala urtimudnairda urtimudnairda In data de 10 ianuarie 2009 soacra mea a inchiriat un apartament dar nu a incheiat contract de inchiriere la circa financiara pentru ca chiriasii nu au avut ... (vezi toată discuția)