avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se incadreaza?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se incadreaza?

Buna ziua.
In 2009 am lucrat ca si director agentie la o societate multinationala .
Cat tim am fost plecat la un client, doi angajati al agentiei au luat arma din dotare al gardianului care pazea agentia si au pus arma incarcata cu gloante reale unul la capul celuilalt in timp ce o a treia persoana ii fotografia, dupa care au postat aceste fotografii pe HI5.
In afara de cercetarea eventual sanctionarea disciplinara a celor trei persoane implicate, ce alte sanctiuni pot primii din punct de vedere penal daca sesizez organele de cercetare penala.
Se incadreaza la port ilegal de arma letala, si la amenintare cu arma?
Ce risca angajatorul (fiind vorba de o institutie bancara) daca cineva care a vazut aceste poze va sesiza BNR ul?
Va multumesc.
Nu e nimic penal.
A amenintat pe cineva cu arma?
Apurtato in public?
Din moment ce a pus pistolul la tampla colegului evident ca a amenintat, si din moment ce acest lucru s a intamplat de fata cu alti doi colegi de munca evident ca a fost in public, mai ales ca aceste poze ulterior le a postat pe pagina personala HI5.
o numesc-punereea armei incarcate la tampla cu degetul pe tragaci.:))
unde e amenintarea?

amenintarea trebuie sa cuprinda amenintarea cu savarsirea unei fapte penale.

[EDITAT]

se poate numi public,daca era in intervalul de timp,cand aveau acces clientii in banca.
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator
In plus de asta gardienii aia de la banci au pistoale cu bila de cauciuc, ca nu ai voie cu glonte decat daca esti magistrat, politisti, militar,etc.

Deci e vorba de o arma neletala, nu letala.
In primul rand era in timpul programului de lucru , si primire clienti adica la ora 12:15, programul fiind intre 8:30 -17:30 .
Atunci la fel pot pune si eu arma la capul fiecarui subaltern pana se pisa pe ei de sperietura, si dupa aceea o sa spun: scuze , am glumit, si culmea nu o sa fiu pedepsit nici cum ca nu e amenintare.
Interesant parerea ta.
Din cate vad eu esti si tu un fel de gardian conform pozei din avatar, ma mir cu de poate da politia arme pe mana oamenilor de acest gen care nu stiu ce e voie si ce nu.
Hai sa incheiem discutia dintre noi doi ca nu are nici o finalitate.

Alte discuții în legătură

Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)
De ce nu se mai pot vinde daca nu ai nevoie de permis? stefanma stefanma De ce nu se mai pot vinde daca nu ai nevoie de permis? Marcatoarele/Dispozitivele de paintball de Tip HDR, HDP si HDS Politia Romana Reincadreaza din pix ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)