Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic

Adrian Marin 
	    	Consilier juridic	    

Filofa 
	    	Utilizator

Filofa 
	    	Utilizator	    

eugen73 
	    	Utilizator

eugen73 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 munteanu mihaela	                   

buna ziua. am o mica nelamurire. in situatia in care concesionez un teren proprietate privata a statutului(primariei),am posibilitatea de a cumpara terenul ... (vezi toată discuția)
	                    munteanu mihaela	                   

buna ziua. am o mica nelamurire. in situatia in care concesionez un teren proprietate privata a statutului(primariei),am posibilitatea de a cumpara terenul ... (vezi toată discuția)

orelly	                   

Buna ziua, ma poate ajuta cineva, doresc sa cumpar un teren concesionat de la o persoana fizica care a participat la licitatie in 2002, si sunt curios daca imi ... (vezi toată discuția)
	                    orelly	                   

Buna ziua, ma poate ajuta cineva, doresc sa cumpar un teren concesionat de la o persoana fizica care a participat la licitatie in 2002, si sunt curios daca imi ... (vezi toată discuția)

bittta	                   

vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de  ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)
	                    bittta	                   

vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de  ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)