avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... depunere motivare in faza de recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

depunere motivare in faza de recurs

Buna ziua,
imi poate spune cineva in cazul in care am depus cererea de recurs fara motivare, aceasta urmand sa o depun pe cale separata sau la primul termen este vreo problema?
Cel mai recent răspuns: miky_30 , utilizator 14:13, 6 Aprilie 2011
Daca a fost o cauza penala, unde calea de atac a fost doar recursul, motivele se pot depune si oral, la termenul fixat pt. recurs- art. 385(10) al.3
Daca a fost o cauza civila , motivele se depun in 15 zile de la comunicare.
Daca mie mi-ati adresat intrebarea, va raspund ca nu. Nu sunt avocat si nu am studii juridice. Altfel, nu m-as fi aflat in situatia aceasta.
Corect
Ascultati parerile avocatilor nu a unor utilizatori care nu sunt in tema. Cu scuzele de rigoare pentru ceilalti.
=D>
Nu v-am adresat-o dumneavoastra si utilizatorului care cu nonsalanta spunea ca motivele de recurs pot fi depuse si la prima zi de infatisare. :O
Cu scuzele de rigoare pt adevaratii avocati, va spun si eu ca nu toti avocatii te sfatuiesc cum ar trebui indiferent daca le platesti cu varf si indesat.
Cu amaraciune in suflet va spun ca sunt foarte dezamagita de justitia din tara noastra si de aceea am luat in considerare si cele spuse de un utilizator care probabil a trecut prin aceeasi situatie ca mine si a avut castig de cauza.

Alte discuții în legătură

Cai de atac ioanandrei ioanandrei Daca : - Obiectul DODARULUI este : \" constatare nulitate act\" - Materia juridica : \" Contencios administrativ si fiscal \" ... (vezi toată discuția)
Cerere repunere in termen boian boian nu am primit personal hotararea primei instante pentru a ma incadra in termenul de recurs. sentinta recurata de mine a fost primita de un vecin din bloc care ... (vezi toată discuția)
Recurs au_di au_di buna ziua! as dori un raspuns in legatura cu termenul de 15 zile pentru declararea recursului. In speta: hotararea s-a pronuntat in nov.2012 , mi-a fost ... (vezi toată discuția)