avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua, intrebarea mea este daca as putea depune actiunea de divort la o alta judecatorie decat cea din orasul unde locuiesc eu si sotul meu, daca exista o derogare pentru a putea face acest lucru (departe de ochii cunostintelor, deoarece locuiesc intr-un oras mic si nu as vrea sa se afle acest lucru. Multumesc mult.
Competenta in cazul act de divort apartine judec de la ultimul domiciliu comun al sotilor.Puteti face un divort amiabil la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort biskream2009 biskream2009 Pot depune cererea de divort la Judecatoria pe raza domiciliului meu in calitate de reclamant,avand in vedere ca nici eu nici sotia nu mai locuim la acelasi ... (vezi toată discuția)
Pot divorta in alt oras? damian32 damian32 buna seara, am fost casatorit cu sotia mea timp de 8 ani de zile, in orasul braila, ne-am despartit de un an si 5 luni, dar nu am bagat niciunul dintre noi ... (vezi toată discuția)
Care este instanta competenta teritorial sa judece o cerere de divort? maradona666 maradona666 Buna ziua! As vrea sa stiu daca inaintarea si judecarea divortului se poate face numai la judecatoria de pe raza de domiciliu sau merge si in alt oras(din ... (vezi toată discuția)