avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DISPARITIE ACTE DEPUSE DE AVOCAT- LA T.x.x.!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DISPARITIE ACTE DEPUSE DE AVOCAT- LA T.x.x.!

Ce se poate face in cazul in care prin "contributia" uneia din parti adica cea reclamata , DIN DOSAR DISPAR ACTE ABIA DEPUSE - acte care sunt dovezi incriminatorii pr parati.?X-(
E clar vorba de SPAGA - si sincer sper ca aceasta postare sa fie VAZUTA de cei cei DIN CONDUCEREA ACELUI TRIBUNAL DIN BUCURESTI.
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 11:11, 7 Aprilie 2011
ehe...la mine nu s-a gasit un dosar vreun an...asa ca...ce sa mai zic?! plus ca nu am mai fost lasata nici sa-l consult...era vorba de un dosar penal dar oricum..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a face mihaigaby mihaigaby Am cumparat un teren cu act de mina. L-am dat in judecata pe proprietar ca nu mi-a dat terenul si sentinta a fost sa se revina la forma initiala ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Acte disparute din dosar TOS55555 TOS55555 AM CONSTATAT CA NU SUNT LA DOSAR ACTE DEPUSE DE MINE IN URMA CU 3 LUNI.CE SA FAC?ELE APAR IN REGISTRU CDE LA ARHIVA CA DEPUSE,IN SCHIMB NU SUNT IN DOSAR (vezi toată discuția)
Dovezi depuse la dosar mirage08 mirage08 Am primit o sentinta judecatoreasca in urma unui proces in care mi-au fost aduse mai multe acuzatii.Majoritatea acuzatiilor au fost inlaturate de catre ... (vezi toată discuția)