ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

sacalul09 
	    	Utilizator

sacalul09 
	    	Utilizator	    

yo3fqa 
	    	Utilizator

yo3fqa 
	    	Utilizator	    

sacalul09 
	    	Utilizator

sacalul09 
	    	Utilizator	    

De remarcat ca acest comitet a fost ales in 1998 si pina in acest an nu a desfasurat nici o adunare generala cu prevede legea 230/22007
acestia au refuzat sa devenim asociatie de proprietari cu personalitate juridica sa ne putem prevala de legi atunci cind va fi nevoie.
 goe_07 
	    	Utilizator

goe_07 
	    	Utilizator	    

Domnul presedinte sustine sus si tare in fata mea ca exista o lege care spune ca la cumpararea unei locuinte cumparatorul este obligat sa preia si datoriile cauzate de fostul proprietar.
 madalinaoprea	                   

As dori sa stiu ce se poate face in cazul vanzarii unui apartament cu datorii la asociatia de proprietari.
Mai exact, intr-un apartament a locuit cu chirie ... (vezi toată discuția)
	                    madalinaoprea	                   

As dori sa stiu ce se poate face in cazul vanzarii unui apartament cu datorii la asociatia de proprietari.
Mai exact, intr-un apartament a locuit cu chirie ... (vezi toată discuția)

Bloc-acatar	                   

Asociaţia de Proprietari de care aparţin a acumulat datorii de circa 125.000 lei (RON) către Electrocentrale. Prin urmare, din 4 august 2009, s-a sistat ... (vezi toată discuția)
	                    Bloc-acatar	                   

Asociaţia de Proprietari de care aparţin a acumulat datorii de circa 125.000 lei (RON) către Electrocentrale. Prin urmare, din 4 august 2009, s-a sistat ... (vezi toată discuția)

husseincudop	                   

Locuiesc  cu chirie de 15 ani intr-un ap alaturi de cei 3 copii si tatal meu paralizat de peste 10 ani.
In tot acest timp banii ptr cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
	                    husseincudop	                   

Locuiesc  cu chirie de 15 ani intr-un ap alaturi de cei 3 copii si tatal meu paralizat de peste 10 ani.
In tot acest timp banii ptr cheltuielile de ... (vezi toată discuția)