incepator c.j a scris:
multumesc foarte mult .
nici daca adresa cu antet este trimisa de la judecatorie , biroul executari civile dosar nrx/....2007, catre primaria comunei?
si scrie undeva in dreapta sus.....................................revenire catre primaria si urmatoarele pe care le-am mentionat in mesajul de ieri.
Multumesc.
Mai am o intrebare si va rog sa ma ajutati .
Daca fac o cerere la primar ....., prin care specific ca, casiera primariei nu imi accepta plata impozitului la casa si ii spun ca este obligata sa imi primeasca banii, iar daca apar penalitati ;; asta se intampla in comune va garantez::(" nu am inteles niciodata cu calculeaza doamna de acolo................, ), si mai spun ca nu platesc amenda pentru ca nu am bani si sa ma de-a in judecata daca dumeiei isista.
Ce spuneti?
Referitor la discutia inceputa pe 06 legata de y - sofer, azi am luat legatura cu av care la reprezentant la inceput nu isi aducea aminte de loc................., in fine dupa ce am spus ca stiu clar ca a fost angajat de Q patron pt Y si ca mai este si prieten cu Qpatron si-a a adus aminte in urmatoarea secunda, am vb cu el spunandu-mi ca tb sa plateasca alta posib nu este macar esalonat( l-am intrebat de ce nu a luat legatura cu y pt ai comunica ca a pierdut procesul pt ca y era un om fara scoala ..................., dupa discutia cu av , il sun pe Q patron ii spun ce aveam de spus nu isi aduce aminte de fostul angajat Y insa dupa ce ii spun ca am vb cu av - prietenul lui isi aminteste, acesta imi spune ca angajatul nu a fost interesat de rezultatul procesuli , eu ii transmit cele relatate de Y angajat, dl.Q patron stiu de y ca in ziua faptei a vrut sa lase masina si sa plece pt ca descarca marfa si incarca pt dv , iar i-ati spus : lasi masina esti dat afara ai av....................., acum omul asta a si facut.
Promisiune Qpatron este dispus sa plateasca 50% din amenda, intrebare ce ar tb incheiat sau facut pentru a reusi sa se si tina de cuvant , .ma gandeam la o conciliere , ceva scris prin care sa se specifice sau o intelegere tacita cu obligatia ca la d ata de..., si ca nu va fi facuta publica daca se va respecta de Q patron.
Nu stiu daca amaca m-am facut inteleasa . este scris corect sau d cred ca am apasat pe un buuton gresit atunci cand am vrut sa va scriu.
Va multumesc.
sincer as scrie toata povestea cu lux de amanunte dar stiu ca nu am voie imi este asa de greu sa scriu franturi nici nu cred ca reusesc sa termin frazele .
multumesc.
Oare fac bine?