se poate ataca cu recurs hotarerea data de prima instanta sau dupa noua reforma a legii nu se mai poate?actiunea a fost introdusa in aug anul 2010.. ..sau nu are nici o relevanta.
A doua intrebare este daca in hotarerea data de instanta si in cuprinsul procesului verbal nu este aceeasi pedeapsa data...instanta a facut o greseala....in loc de 30 de zile de suspendare permis a scris 60 de zile si intemeiat cu o litera de lege ce nu exista.....si as fi interesata daca exista o cale extraordinara de atac pentru aceasta greseala si ce as castiga cu acesta daca exista anularea hot totala sau repararea greselii numai
inca o intrebare va rog cele 15 zile sunt calendaristice si termenul incepe sa curga de la ziua pronuntarii ( adica de la 06.04.2011) si se termina cu ceea de 15-zile inclusiv ( 20.06.2011)
15 zile calendaristice.
Modul de calcul il aveti aici:
Art. 101. - Termenele se inteleg pe zile libere, neintrand in socoteala nici ziua cand a inceput, nici ziua cand s-a sfarsit termenul.
Termenele statornicite pe ore incep sa curga de la miezul noptii zilei urmatoare.
Termenele statornicite pe ani, luni sau saptamani se sfarsesc in ziua anului, lunii sau saptamanii corespunzatoare zilei de plecare.
Termenul care, incepand la 29, 30 sau 31 ale lunii, se sfarseste intr-o luna care nu are o asemenea zi, se va socoti implinit in ziua cea din urma a lunii.
Termenul care se sfarseste intr-o zi de sarbatoare legala, sau cand serviciul este suspendat, se va prelungi pana la sfarsitul primei zile de lucru urmatoare.
Suspendare permis
faleza
am dus permisul la politie in vederea suspendarii,si mi-au dat inca 30 de zile pentru ca am depasit termenul de 15 zile de la data procesului desi in ziua in ... (vezi toată discuția)