Clauzele ce rebuie inserate intr-un CIM sunt reglementate de Codul muncii in general si acte normative ce reglementeaza anumite tipuri de profesii in special. Din cate stiu eu, nici chiar legile de organizare si functionare pentru anumite tipuri de profesii nu contin dispozitii care ar genera o asemenea prevedere intr-un CIM. Nici chiar cele privind neconcurenta. Acelea contin clauze ce opereaza dupa incetarea CIM. Verificati si comparati si cu Fisa postului, eventual cu legile speciale de organizare ale profesiei dvs daca acestea exista. Oricum nu e in regula.
Dna av Stangaciu a scris: "Daca nu exista efectuat un curs de pregatire profesionala si firma la care lucrati a stabilit aceasta clauza de la semnarea contractului, va trebui sa consultati un avocat pentru a solicita in instanta anularea acestei clauze; dupa ce veti avea o hotarare in acest sens, veti putea pleca atunci cand veti hotari dvs." Se mai impune o precizare: Daca pentru acest curs, bursa, doctorat, specializare s.a nu s-a incheiat un act aditional la contractul de munca inainte de plecarea la bursa sau scoala, cu termeni si conditii precise, cu asigurari platite, cei 25/% (sau dupa caz) platiti de firma (sau institut de cercetari sau facultate, dupa caz), pentru intretinerea locuintei, etc, obligativitatea intoarcerii la acelasi loc de munca, continuarea activitatii un nr de ani - clauza inserata in contractul despre care vorbim deja se clatina. Am mai avut asemenea situatii consultatii sau chiar litigii, numai ca arunci reprezentam angajatorul.
:offtopic: Interventie moderator
Aveti posibilitatea de a folosi functia de editare mesaj, in loc sa postati mai multe mesaje consecutive. :)
Subscriu la cele postate de a_k :) ..... cred ca nu este vorba de nicio formare profesionala, ci de o clauza penala inserata intr-un contract de munca.
Enumerarea in Codul muncii a clauzelor specifice care trebuie cuprinse in c.i.m. nu este limitativa, c.i.m. poate prevede si alte clauze decat cele prevăzute la art. 17, art.18 sau art.20.
La angajare, de bucurie, nu prea se uita nimeni la clauze. ITM ar trebui sa citeasca un CIM cand il inregistreaza, sa vada daca nu are clauze care contravin legii. Daca totusi s-au intamplat cele spuse de dvs., apelati la un avocat.