Imi poate spune si mie cineva (din propria-i experienta) cam cat poate dura un proces de partaj, luand in considerare ca dureaza deja de 3 ani si este in rejudecare la tribunal?
Am auzit o varianta care spunea ca poate dura si 10 ani!:((:((:((
Cate re-re-rejudecari (#-o) pot interveni pana la solutionarea procesului?
Nu se poate face nimic pentru ca partea adversa sa nu tot atace deciziile pana la adanci batraneti? (in afara de caderea la intelegere, care pur si simplu e imposibila)
Domnule Tatu, precum ziceam, medierea nu este o optiune.
Doamna Romascanu, va multumesc pentru raspunsul cuprinzator. Ati zis bine: procesul a trecut deja de fond, apel si recurs la Curtea de Apel si acum e in rejudecare. Din pacate, bancul respectiv se aplica si aici. Acum nu mai are rost sa explic cati bani a incasat respectiva doamna avocat numai pentru a pierde timpul aiurea :tomato:. Am pierdut 3 ani din viata si bani cu carul si...degeaba. Tare rau imi pare ca nu exista malpraxis la avocatura.:(
Oricum, in concluzie... totul depinde de avocata de acum, daca e capabila sa-si construiasca un caz "beton" :luck: mie!
Daca nu...alti bani, alta distractie!:(( Va multumesc foarte mult tuturor pentru raspunsuri! :">
In general daca partile au fiecare cate un avocat, partea care are un avocat mai pregatit profesional are un avantaj.
Este recomandabil sa va angajati un avocat pe baza de recomandari solide.Insa, acest lucrui va costa mai mult decat vreti sa dati.
Exista malpraxis si in avocatura dar daca partea adversa a avut un avocat mai competent decat cel al dvs nu este malpraxis.Doar daca a facut greseli in defavoarea dvs.
Si daca avocatl partii adverse a reusit sa va creeze probleme inseamna ca a fost superior avocatului dvs.
Trebuie sa va gasiti un avocat superior profesional avocatului partii adverse...pana nu e prea tarziu.
In cazul dvs judecatorii au dat solutia si nu avocatul.Si judecatorii se bazeaza pe probe nu pe vorbe.;)
Intrebare
etudor
Intrebarea mea este: am un proces.nemultumita ,partea adversa declera recurs la Curtea de apel.Dupa 2 sedinte Curtea caseaza hot.tribunalului si trimite ... (vezi toată discuția)
Contestator sau intimat?
zaza
as vrea sa stiu cine sunt partile intr-un proces de rejudecare, pentru ca eu in prima faza sunt reclamant, care am castigat procesul la tribunal iar paratul a ... (vezi toată discuția)