avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN 8299
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN 8299

Care sunt concret activitatile ce pot fi practicate pentru Codului CAEN 8299 -"Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi n.c.a." ?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:51, 7 Aprilie 2011
Aceasta clasa include: - asigurarea de raportare Verbatim şi înregistrarea stenotip procedurilor legale trăiesc şi transcrierea materiale ulterioare înregistrate, cum ar fi: • raportarea instanţă sau de servicii de înregistrare stenotip • servicii publice de stenografie - în timp real (de exemplu, simultan) închis subtitrarea de spectacole de televiziune live intalniri, conferinte - bara de adrese de codificare servicii - cod de bare imprimare servicii - Servicii de organizare de strângere de fonduri pe bază de comision sau contract - servicii de reintrarea în posesie - parcare metru monede servicii de colectare - activităţile de vânzare prin licitaţii, independente - administrarea de programe de loialitate - alte activităţi de sprijin oferite de obicei întreprinderilor neclasificate în altă parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii mercantizare -cod caen crina75 crina75 Va rg sa imi spuneti in ce cod CAEN sunt reprezentate serviciile de mercantizare? Este corect: 8299 Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru asistenta economico-financiara RamFinancial RamFinancial Buna ziua, Un contract de asistenta economico - financiara poate fi incadrat la codul caen 8299 - Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi? ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 8299 cami19762003 cami19762003 Buna ziua! doresc sa imi infiintez un pfa cu cod caen 8299 si as dori sa stiu daca pe acest cod pot efectua servicii de intermediere ptr ca o firma din ... (vezi toată discuția)