Din informatiile mele doar catva avocati au castigat aceste procese....din moment ce exista mai multe precedente statul este obligat sa ne returneze banii...slava Domnului eu am muncit la greu pentru aceasta taxa.Sper ca orice avocat cu experienta poate castiga in aceasta cauza.Nu sunt de specialitate dar nu mi se pare o mare filozofie...
Au castigat mai multi in ultimul timp si e drept nu e mare filozofie acest tip de proces pentru un avocat,daca si studiaza problemele ce le ridica.Orice tip de proces daca exista practica ,pana la urma nu e o filozofie.
Sunt perfect de acord, mai ales ca, in situatia mea este vorba despre banii personali achitati cu titlu de taxa de inmatriculare, respectiv de poluare...
AM CUMPARAT UN PEUGEOT 406 HDI fabricatie 2002
Actele de cumparare le-am facut pe numele meu precum si actele masini
In tara pentru inmatriculare am platit suma de 9000 ron pentru taxa de poluare .Ce pot sa fac sa-mi recapat banii
VA MULTUMESC
[editat]
Taxa poluare
Pilu
Buna seara. As fi profund recunoscator daca mi-ar trimite cineva un model de cerere de chemare in judecata pentru restituirea taxei de poluare. Si catre cine ... (vezi toată discuția)