Buna ziua! Din nou ... am primit periodicul act aditional! Putin schimbat, in sensul ca era completat cu datele de baza personale, iar la modificare, inainte era - functia: inspector SSM, acum este - felul muncii: inspector securitate si sanatate in munca( am redat adliteram), cu aplicabilitate tot retroactiva :07.10.2010. Care este diferenta dintre cele doua formulari ale modificarii din document, functie si felul muncii? Din ambele rezulta nivel de pregatire studii medii! eu am studii superioare, am dat concurs si am profesat pe post cu studii superioare? Oricum nu semnez nici acest act aditional. In prezent ma afecteaza intr-un fel?are aplicabilitate? Care este momentul in care ar trebui sa ma adresez justitiei? ( bineinteles cu ajutorul unui avocat)? Multumesc mult!
Nu este nicio diferenta din ce ati postat dvs ... nefiind semnat de catre dvs, acest act aditional nu-si poate produce efectele juridice pentru care se doreste a fi incheiat.
Da, am cerut o explicatie la RU. Nu am primit nici un raspuns scris...printre vorbe...asa doreste compania, s-a facut act aditional la CCM IN 05.10.2010, PENTRU TRANSPUNEREA FUNCTIILOR, dorind ca si cei cu studii medii( prestabiliti) care ar urma sa ocupe aceste functii sa beneficieze de clasa maxima de salarizare- raportat la functie superioara..in general sindicalisti ...Faptic nu am nici o hartie scrisa, exceptie cele doua acte aditionale si adresa de inaintare de aceasta data. Toate bune!