avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... absolvent nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

absolvent nou

salve. am o intrebare. la sf. lunii iunie termin facultatea si ma voi inscrie la master. pe perioada vacantei vreau sa lucrez sau daca nu gasesc, as dori somaj pana incep masterul. Am voie sau ce pot face legal dar sa am si un salar sa ma pot cat de cat sustine? stie cineva c-am care este metoda cea mai eficienta? multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana ISVORANU , Consilier juridic 17:01, 5 Iulie 2008
Vezi pe site-ul avocatnet uematoarele:
Firmele care angajeaza elevi si studenti pe perioada vacantelor beneficiaza de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din salariul minim brut pe tara garantat in plata, pentru fiecare elev si student. Sumele se vor deduce de catre angajator din contributia de asigurari pentru somaj, datorata lunar.
www.avocatnet.ro/content/art...
Daca nu va angajati, puteti beneficia de indemnizatia de somaj daca într-o perioada de 60 de zile de la absolvire nu veti reuşi sa va încadrati în munca potrivit pregătirii dvs. profesionale.
cel mai bine va cautati ceva prin mijloacele electronice, dar sa tineti legatura si cu anofm prin agentia bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare student rekacsibe rekacsibe Se poate angaja un student cu 8 ore? (vezi toată discuția)
Subventie somaj NNorbert NNorbert Buna ziua, Firma noastra angajeaza pe baza unui contract de munca, pe perioada determinata un student pe perioada vacantei. Care sunt facilitatile ... (vezi toată discuția)
Angajari MarianBalan MarianBalan Este o lege care prin angajarea studentilor si minorilor pe timpul vacantei plata lor este efectuata in participatiune firma + stat,care este legea si care ... (vezi toată discuția)