avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare admininstrator II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare admininstrator II

Am o intreprindere individuala si nu mai functionez.Ma gandeam sa suspend activitatea, dar finu meu ar vrea sa o preia si sa ii schimbe codul caen.Este posibil sa o preia si eu sa ma scap de ea ??......si ce anume trebuie sa fac???.Astept raspuns si va multumesc
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 11:59, 11 Aprilie 2011
intreprinderea individuala nu face obiectul transmiterii catre o alta persoana. PFA, II, IF sunt comercianti persoane fizice conf. OUG 44/2008. In cazul asta daca nu vreti sa mai desfasurati activitate, o radiati sau suspendati activitate si fiul dumneavoastra se va inmatricula separat la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, as dori sa stiu, daca o intrep. individ. obligatoriuare numele persoanei, care o infiinteaza, sau, poate avea optiuni, ca si o firma tip srl. ... (vezi toată discuția)
Constatare si sanctionare contraventie i.i. dan_co dan_co Buna ziua. In cazul in care se intocmeste un proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor constatate cu prilejul executarii unui control la o ... (vezi toată discuția)
Pf-aurile se pot cesiona? cammelyu cammelyu am un pf-a de 5 ani si ma intereseaza daca il pot cesiona sau daca ma costa ceva sa il inchid sau daca pot declara faliment .multumesc (vezi toată discuția)