avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit vanzare website P.F. catre S.R.L.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit vanzare website P.F. catre S.R.L.

Buna ziua,
Adresez si eu o intrebare celor experimentati in impozite si taxe:
Vreau sa vand un website (sunt persoana fizica, simpla, neautorizata) unei firme SRL, intre noi se va face un contract in care se mentioneaza ca e vb de vanzarea unui site si valoarea tranzactiei, prin acest contract firma poate justifica banii, iar plata se va face prin transfer bancar (suma este undeva la 12 mii Euro)
Ce impozit trebuie sa platesc eu la o asemenea tranzactie ?
Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde !
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
smith123, utilizator
Cel mai recent răspuns: smith123 , utilizator 10:22, 9 Aprilie 2011
Chiar nimeni nu stie sa-mi raspunda ? am crezut ca pe acest forum fiind de specialitate am sa gasesc raspuns la problema mea...:(
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2011
smith123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Online business Brudici Brudici Salut. Impreuna cu un prieten as vrea sa deschid un website international de intermediere/vanzare/cumparare de bunuri virtuale. Am intrebari in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren de pe persoana fizica pe firma Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna ziua, Am o intrebare. As dori sa vand un teren de 1500 mp de pe persoana fizica pe firma care este tot pe numele meu si as vrea sa ca pretul sa fie de ... (vezi toată discuția)
Diverse probleme legate de comert fizic sau online. Alone Alone Buna ziua, Nu stiu daca am nimerit forumul adecvat acestui post insa sper sa gasesc niste raspunsuri cu ajutorul vostru. Detin o societate comerciala SRL ... (vezi toată discuția)