avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce act trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce act trebuie sa fac?

o persoana doreste sa o ingrijesc pe durata vietii sale(are 76ani) si imi va lasa apt ulterior.am procedat la efectuarea tuturor demersurilor necesare(succesiune{nu are copii , nici parinti in viata, ci doar nepoti din partea fratilor sotului decedat}, am depus actele pt cadastru, am fost la .INML, pt programare ex discernamant, etc)
Ce act sa intocmesc cu dumneaei?Precizez ca ma voi muta cu sotia acasa la dansa dupa intocmirea actelor.Act de vanzare-cumparare nu pot, k nu dispunem de bani, nici contract de intretinere, sa nu ne trezim pe drumuri.
Se poate act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere? Si eventual o renta viagera pt respectiva?
Asteptati sa semnati contractul, asa este cel mai sigur....Chiar daca va apucati si faceti reparatiile acum in lipsa oricarei conventii valabile si ulterior batrana se razgandeste, vet putea sa o actionati in instanta si sa o obligati la plata acestor reparatii, dar nu cred ca e de dorit sa ajungeti in instanta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere notariala contract vanzare-cumparare uri uri In ce conditii se poate rezilia la notar un contract vanzare-cumparare, cu clauza de intretinere, constand intr-o suma lunara pe care vanzatorul urma sa o ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu renta viagera mare gosco mare gosco care sunt prevederile unui contract de vanzare-cumpare cu renta viagera si care sunt persoanele intre care se poate incheia un asemenea contract (vezi toată discuția)
Contract de renta viagera ElNino ElNino Bine v-am gasit. Bunica mea doreste sa-mi cedeze apartamentul printr-un contract de renta viagera. Citind acest forum, am aflat ca acesta poate fi atacat ... (vezi toată discuția)