ContSters202274 
	    	Utilizator

ContSters202274 
	    	Utilizator	    

adutzza 
	    	Utilizator

adutzza 
	    	Utilizator	    

ContSters202274 
	    	Utilizator

ContSters202274 
	    	Utilizator	    

adutzza 
	    	Utilizator

adutzza 
	    	Utilizator	    

ContSters202274 
	    	Utilizator

ContSters202274 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Loredana_84	                   

Acum 6 luni, salariata unei societati a decis (cu incunostiintarea sefului direct) sa ia o parte din documentele societatii acasa, pt a \\"face\\" arhiva ... (vezi toată discuția)
	                    Loredana_84	                   

Acum 6 luni, salariata unei societati a decis (cu incunostiintarea sefului direct) sa ia o parte din documentele societatii acasa, pt a \\"face\\" arhiva ... (vezi toată discuția)

ContSters168570	                   

Am o societate comerciala cu doi asociati 50% cu 50%, eu fiind administrator unic.Au aparut niste neintelegri intre noi ca asociati, iar partea cealalta nu ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters168570	                   

Am o societate comerciala cu doi asociati 50% cu 50%, eu fiind administrator unic.Au aparut niste neintelegri intre noi ca asociati, iar partea cealalta nu ... (vezi toată discuția)

alecsiaflorin	                   

buna ziua.sunt insurat si am o fetita de 6 ani,in urma cu 2 zile a avut loc o cearta intre mine si nevasta urmata cu imbrinceli.in urmatoarea zi a venit tatal ... (vezi toată discuția)
	                    alecsiaflorin	                   

buna ziua.sunt insurat si am o fetita de 6 ani,in urma cu 2 zile a avut loc o cearta intre mine si nevasta urmata cu imbrinceli.in urmatoarea zi a venit tatal ... (vezi toată discuția)