avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice legea institutiilor publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

legea institutiilor publice

Cat poate da o institutie publica avans pentru prestarea unor servicii?
Stiu ceva de 20 sau 30 la suta?poate cineva sa imi spuna?
Nu stie nimeni?
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2011
masli, utilizator
Cel mai recent răspuns: masli , utilizator 00:55, 12 Aprilie 2011
Acţiunile, categoriile de cheltuieli, criteriile, procedurile şi limitele maxime privind acordarea de avansuri din fonduri publice sunt prevazute in anexele 1 si 2 ale HG 264 din 2003 privind stabilirea actiunilor si categoriilor de cheltuieli, criteriilor, procedurilor si limitelor pentru efectuarea de plati in avans din fonduri publice
Am gasit legea dar am gresit putin intrebarea, nu inteleg unde se incadreaza un contract cu o institutie publica in baza legii 8 din 1996 privind drepturile de autor, cat poate da avans?Am vazut ca sunt mai toate cam 30%,dar nu stiu exact unde se incadreaza.
am gasit, am rezolvat, va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata în avans din fonduri publice danpaveloiu danpaveloiu în cazul unui contract de furnizare ( se achiziţionează mobilier bisericesc) , încheiat între o instituţie publică(achizitor) şi o societate ... (vezi toată discuția)
Avans maxim contracte achizitii mariusion mariusion Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu privire la urmatoarea speta. Care este valoarea maxima a avansului ce poate fi acordat in cadrul unui contract? ... (vezi toată discuția)
Procent avans lucrari acordat de achizitor executantului RADA ELENA RADA ELENA in toate fisele de date se spune ca < achizitorul are drept de a acorda avans executantului numai contra unei scrisori de returnare a avansului si numai in ... (vezi toată discuția)