avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice AVANS MAXIM CONTRACTE ACHIZITII
Discuție deschisă în Achiziţii publice

AVANS MAXIM CONTRACTE ACHIZITII

Buna ziua,
Va rog sa ma sprijiniti cu privire la urmatoarea speta.
Care este valoarea maxima a avansului ce poate fi acordat in cadrul unui contract? exista o lege in acest sens?
Este vorba despre un contract de catreing, care are o valoare de 9000 lei si in cadrul caruia,prestatorul solicita un avans de 60% din valoare.

Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: mariusion , utilizator 20:32, 5 Iulie 2017
Bună ziua,

Hotărârea 264 din 13 martie 2003 privind stabilirea acţiunilor şi categoriilor de cheltuieli, criteriilor, procedurilor şi limitelor pentru efectuarea de plăti în avans din fonduri publice prevede un avans maxim de 30% din valoarea contractului dar pentru detalii ar fi bine să parcugeţi întreg actul normativ.

Toate cele bune,
Laura
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bugetarii doinytza doinytza Stie cineva daca institutiile bugetare (de ex.scolile) au interdictie prin lege sa emita ordine de plata sau cec-uri , in avans, pentru achitarea diverselor ... (vezi toată discuția)
Legea institutiilor publice masli masli Cat poate da o institutie publica avans pentru prestarea unor servicii? Stiu ceva de 20 sau 30 la suta?poate cineva sa imi spuna? Nu stie nimeni? (vezi toată discuția)
Procent avans lucrari acordat de achizitor executantului RADA ELENA RADA ELENA in toate fisele de date se spune ca < achizitorul are drept de a acorda avans executantului numai contra unei scrisori de returnare a avansului si numai in ... (vezi toată discuția)