avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA FACTURA PRESTARI SERVICII PE BAZA DE CONTACT PT.ITALIA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

FACTURA PRESTARI SERVICII PE BAZA DE CONTACT PT.ITALIA

AM O FIRMA ROMANEASCA,ADICA UN SRL CU SEDIUL IN ROMANIA SI ANGAJEZ PERSONAL CU CONTRACT DE MUNCA.SALARIATII MEI VOR MUNCII IN ITALIA LA O FIRMA ITALIANA PE BAZA UNUI CONTRACT DE PRESTARI SERVICII INTRE SRL-UL MEU SI FIRMA ITALIANA.EU VOI INTOCMI LUNAR O FACTURA DE PRESTARI SERVICII CATRE FIRMA ITALIANA.DACA SUNT NEPLATITOR DE TVA TREBUIE SA MA INSCRIU IN REGISTRUL OPERATORILOR INTRACOMUNITARI SAU TREBUIE SA DEVIN PLATITOR DE TVA DOAR PENTRU ACTIITATEA DE PRESTARE DE SERVICIU INTRACOMUNITARA ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Aprilie 2011
MARIAN76, utilizator
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 22:27, 9 Aprilie 2011
va rog sa nu mai scrieti cu capslock.

in cazul in care este vorba de un contract de punere la dispozitie de personal, trebuie sa va inregistrati in scopuri tva intracomunitar inainte de prestarea serviciilor si sa va inscrieti in ROI, iar factura se raporteaza in decl. 390.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura in euro ginaproalt ginaproalt Buna, am o problema la care doresc sa ma ajutati. Firma la care lucrez are o pensiune. Am un cazat persoana fizica Italiana care doreste sa-i fac factura pe ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva enachemariana_2007 enachemariana_2007 Am un PFA infiintat in 2008.In primii 2 ani a fost in sistem real iar incepand cu 2011 a trecut pe norma de venit.Este neplatitor de tva si efectueaza servicii ... (vezi toată discuția)
Factura cu tva de la google anagrigorescu anagrigorescu Buna ziua, Daca fac publicitate pe google si primesc de la ei factura cu tva(ei fiind in Anglia) iar eu nu sunt platitoare de tva, aceasta prestare de ... (vezi toată discuția)