avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum sa procedez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum sa procedez

Buna ziua. As dori sa ma adresez dumneavoastra cu cateva intrebari legate de unele aspecte pe care le pot intampina la locul de munca.
Administratorul societatii spune ca lipsesc unele lucruri din societate si ca datorita acestui fapt exista urmatoarele posibilitati:
1. desfacerea contractului de munca tuturor angajatilor si angajarea altor angajati
2. oprirea din salariu la toti angajatii
3.reducerea salariului din luna urmatoare tuturor
Mentionez ca eu nu sunt vinovat si ca administratorul are dreptate.
Intrebarile mele ar fi:
-cum trebuie sa procedez
-sunt corecte deciziile administratorului de a ne culpabiliza pe toti
-daca se opreste din salariu sa semnez statul de plata sau nu ca nu cumva prin aceasta semnare sa se considere ca sunt de acord cu acceptarea opririi salariale si ca se poate considera ca sunt si vinovat, daca refuz semnarea statului de plata exista si ale lucruri care sa imi cauzeze.Daca considerati si alte infornatii care ar putea sa imifie de folos in aceasta situatie si in ce alte conditii sau motive ar putea angajatorul sa recurga pentru desfacerea contractului de munca.
Va multumesc anticipat si va rog un raspuns cat mai pe inteles .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:32, 10 Aprilie 2011
1. Concedierea tuturor salariatilor poate presupune o anumita procedura ... bineinteles legata de faptul cum se doreste a se face aceasta concediere.

2. Retinerea din salariu fara a avea la baza un titlu executoriu este o operatiune nelegala .

3. Modificarea salariului se poate face numai cu acordul salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme concediere-daca se poate,astept rasp si de la avocati eujad eujad la societatea unde lucrez, pe data de 27.04 s-a emis o decizie data de conducatorul soitetatii, ca la biroul salarizare sa se faca verificari privind modul de ... (vezi toată discuția)
Concediere din cauza mea dar fără preaviz Roxana Sas Roxana Sas Bună ziua. Am avut o neînțelegere la locul de munca și am fost concediată strict din cauza mea. Pe scurt, am dat niște bani din mana fără chitanță ... (vezi toată discuția)
Concediere abuzivă? sunt pus să-mi scriu demisia Paveloni1981 Paveloni1981 Buna cine poate sa ma ajute cu un raspuns....am fost sunat de sef ca ma da afara de la munca...si ca ar fi ok ca eu cand revin din medical sa imi semnez ... (vezi toată discuția)