Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Va reamintesc faptul ca acest topic nu este despre cat de taioasa este sau nu o anumita persoana! Indiferent ca ne place sau nu, asa cum a spus Avlil, aceasta e legea la noi: avocatul nu trebuie sa fie interesat de rezultatul litigiului si basta. Nu stiu cat de utila este o discutie despre cum se gandeste in occident, mai ales ca nimeni din discutie nu este expert in asa ceva, dar la prima remarca de natura personala voi aplica si sanctiunile de rigoare.
Multumesc pentru intelegere!
Cititi mai bine raspunsurile dnei Avlil pentru remarci de natura personala, spre exemplu:
"Dar ar trebui, dupa logica dv., sa dau o opinie unui om care mi-a cerut asta. Ar trebui s-o fac din bunatatea sufletului meu, fara sa bag de seama ca omul nu a avut macar elementarul bun simt sa-si spuna numele."
Eu zic ca am fost suficient de finut sa nu ma leg de bunul simt al dnei Avlil asa cum s-a legat dansa de al meu pentru vina de a fi avut proasta inspiratie sa ma semnez Vlad D.
Cat despre "quota pars litis", este acceptat in multe tari, chiar si in forme mai extreme: www.wodc.nl/images/1347_summary_tcm44-59424.pdf