avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poate fi acuzata soc. de fals in acte?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poate fi acuzata soc. de fals in acte?

In luna noiembrie 2007 am intrat in posesia unei hotarari definitive si executorii. Soc.a conditionat primirea drepturilor salariale de renuntarea la reintegrare in munca.Avand nevoie de bani pentru a-mi intretine familia am semnat o tranzactie in care se specifica -dupa primirea acestei sume,aceptata in totalitate,dansul renunta la reintegrarea in postul detinut anterior,nemaiavind pe viitor nici o pretentie baneasca sau de alta natura asupra soc.In ian.2008 pentru a-mi plati concediul pe 2007 si a-mi trece vechimea in cartea de munca ,platind darire aferente am semnat o demisie datata in noiem.2007pe care am semnato si i-am pus data din ian.2008.SOC.atrimes la ITM decizia din luna noiem.2007in baza unei cereri de demisie tot din noiem.,avand alt nr.de inregistrare fata de cea completata de mine in ian.(deci una falsa cf. nr.de inregistrare).Soc. nu s-a tinut de promisiuni asa ca am dato in judecata cerind reintegrarea.POTE FI ACUZATA SOC. CA A EMIS O DECIZIE FALSA-atata timp cat eu nu am facut cerere de demisie in noiem.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:44, 18 Iunie 2008
:offtopic: Interventie moderator
Este o incalcare a regulamentului de postare deschiderea mai multor topicuri cu aceeasi problema.
Urmariti raspunsurile postate pe topicul deschis de dvs cu aceeasi problema, si anume Forum I Dreptul in discutie I Dreptul muncii sau probleme intre angajat si angajator I Subiect - demisia este valabila daca ti-a fost impusa prin tranzactie? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este valabila demisia? marianelena marianelena Am facut o intelegere scrisa(primesc o suma de bani reprezentand salari retroactive daca renunt la postul detinut) in luna noiem.2007. IN luna dece.2007 soc.a ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl gemilia gemilia in anul 2007 am cesionat un srl la orc ,la predarea arhivei am incheiat un proces se predare primire scris de mina asta a fost in luna martie bineinteles cu ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog? marianelena marianelena Sunt in litigiu cu soc.,procesul ajungand in faza de recurs.Din lipsa de bani nu am angajat un avocat.Soc. a emis o decizie de desfacere a cim prin demisie ... (vezi toată discuția)