br_nicku 
	    	Utilizator

br_nicku 
	    	Utilizator	    

br_nicku, utilizator
 br_nicku, utilizator 	
			 Vanda5 
	    	Utilizator

Vanda5 
	    	Utilizator	    

br_nicku 
	    	Utilizator

br_nicku 
	    	Utilizator	    

ContSters202075 
	    	Utilizator

ContSters202075 
	    	Utilizator	    

Chiparos 
	    	Utilizator

Chiparos 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mistermoney18	                   

In urma cu 2  ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)
	                    mistermoney18	                   

In urma cu 2  ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)

deatacitta	                   

buna, am intampinat de curand o problema cel putin uimitoare daca nu ciudata.cerand ajutorul unui prieten francez pentru a reinstala windowsul pe computerul ... (vezi toată discuția)
	                    deatacitta	                   

buna, am intampinat de curand o problema cel putin uimitoare daca nu ciudata.cerand ajutorul unui prieten francez pentru a reinstala windowsul pe computerul ... (vezi toată discuția)

meriadoc	                   

Am un cont de mail  pe yahoo pe care nu l-am mai accesat de ceva vreme. Intre timp am schimbat calculatorul iar acum sunt in situatia de a nu putea sa imi ... (vezi toată discuția)
	                    meriadoc	                   

Am un cont de mail  pe yahoo pe care nu l-am mai accesat de ceva vreme. Intre timp am schimbat calculatorul iar acum sunt in situatia de a nu putea sa imi ... (vezi toată discuția)