avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata concediului medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata concediului medical

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti daca unui salariat angajat in data de 14.03.2011 i se poate plati un medical pentru perioada 22.03.-29.03., in conditiile in care a fost in somaj 5 luni de zile inainte de angajare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:27, 16 Aprilie 2011
Ce fel de medical este? Ce cod are?
Da i se poate plati.
Perioada de somaj indemnizat este perioada de cotizare la sanatate asa ca ii cereti sa aduca o adeverinta de la Agentia de Somaj cu veniturile pe ultimele 6 luni pentru a calcula indemnizatia pentru incapacitate temporara de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta stagiu de cotizare mariacim mariacim Am si eu urmatoarea problema: un salariat care a fost in concediu fara plata 1 an, revine si dupa o saptamana in care lucreaza, intra in concediu paternal de o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de maternitate Olicut Olicut Am lucrat in strainatate cu contract elvetian in 2013. Acum sunt in somaj pt 6 luni.Voi naste in octombrie. Am dreptul la concediu de maternitate dar pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul somajului LYLYK LYLYK Buna ziua,din luna aug. ma aflu in somaj,intre timp mi-am deschis un I.I.si lucrez la beneficiar pe baza de comision(nu am depasit 500 ron,indicele ... (vezi toată discuția)