avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie functionare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie functionare punct de lucru

Citesc in OG 99/2001 ca
Art. 6. - (1) Comerţul în zone publice se desfăşoară în structuri de vânzare cu sediu fix sau ambulant.
(2) Exercitarea activităţii de comercializare în zone publice este supusă acordului autorităţilor administraţiilor publice locale sau ale sectoarelor municipiului Bucureşti, după caz, cu respectarea regulamentelor proprii ale acestora şi a planurilor de urbanism.
(3) Prevederile alin. (2) se aplică şi în cazul transferului, mutării sau extinderii unui exerciţiu comercial, precum şi în cazul modificărilor aduse structurii de vânzare.

Se considera zona publica daca magazinul se afla in curtea omului?
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 18:30, 19 Iunie 2008
Sigur ca da, din momentul in care acesta devine magazin, evident ca va deveni un loc public prin accesul oamenilor la produsele din magazin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de functionare adcoimpex adcoimpex Sotia obtine venituri din activitatea independenta “ inchiriere de camere in scop turistic”. Anual primim de la AFPM Sibiu decizia de impunere pe ... (vezi toată discuția)
Anularea activitati merin merin Primaria pe raza careia am magazinul alimentar mi-a anulat autorizatia de functionare pentru ca nu imi respect programul de functionare. Aceasta decizie am ... (vezi toată discuția)
Cedo- incalcari ale dreptuilor la contestatie in anulare sau revizuire paumaria paumaria Am citit intr-o postare mai veche ca ne putem adresa la CEDO si in cazul cand ne sunt incalcate drepturile in caile de atac extraordinare.Eu, nefiind suficient ... (vezi toată discuția)