avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Promotii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Promotii

Buna ziua! Am un magazin care se ocupa cu vanzarea de haine. Daca vreau sa fac reduceri trebuie sa anunt primaria sau vreo institutie a statului? Dar daca fac promotii? Sunt obligata prin lege sa anunt undeva? Daca da, va rog mult sa imi dati si legea respectiva...Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 14:32, 14 Aprilie 2011
OG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata - actualizata la 30.10.2008

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
atentie.finantele este cel care te controleaza si te amendeaza daca nu indeplinesti conditiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura la reduceri de pret sammy44 sammy44 Activitatea pe care o desfasor presupune comert cu haine second hand. Le stabilesc un pret pe bucata desi le achizitionez la kg si dupa un timp fac reduceri. ... (vezi toată discuția)
Promoții și reduceri ContSters452147 ContSters452147 Salutare! Am auzit la televizor că ar fi scrise undeva în Legile Comerciale datele limită în care pot fixa promoții în magazinul meu, așa este? Dacă ... (vezi toată discuția)
Regulament promotie mroby mroby Buna ziua tuturor, Trebuie sa intocmesc un regulament de promotie, promotie oferita de o societate cu un lant de magazine. Intrebarea mea are fi, exista ... (vezi toată discuția)