avTodincaVeronica 
	    	Utilizator

avTodincaVeronica 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

stefm 
	    	Utilizator

stefm 
	    	Utilizator	    

stefm 
	    	Utilizator

stefm 
	    	Utilizator	    

avTodincaVeronica 
	    	Utilizator

avTodincaVeronica 
	    	Utilizator	    

Carmennicu	                   

In anul 2007 am cumparat un teren in orasul Baicoi, jud. Prahova pe baza unui contract de vanzare-cumparare. Pe acest teren am construit o casa care este ... (vezi toată discuția)
	                    Carmennicu	                   

In anul 2007 am cumparat un teren in orasul Baicoi, jud. Prahova pe baza unui contract de vanzare-cumparare. Pe acest teren am construit o casa care este ... (vezi toată discuția)

dorelbaiu	                   

In 1995 persoana [b]A[/b] dobandesate prin contr. de vanz. cump. autentificat, un teren ce fusese reconstituit pe baza lg.18/1995. Vanzarea s-a facut pe baza ... (vezi toată discuția)
	                    dorelbaiu	                   

In 1995 persoana [b]A[/b] dobandesate prin contr. de vanz. cump. autentificat, un teren ce fusese reconstituit pe baza lg.18/1995. Vanzarea s-a facut pe baza ... (vezi toată discuția)

alin-dacul	                   

Am un certificat de mostenitor din 1985 in care apar 3 persoane,un plan cadastral  realizat in 2004 si un titlu de proprietate tot din 2004(titlul a fost ... (vezi toată discuția)
	                    alin-dacul	                   

Am un certificat de mostenitor din 1985 in care apar 3 persoane,un plan cadastral  realizat in 2004 si un titlu de proprietate tot din 2004(titlul a fost ... (vezi toată discuția)