avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... posibilitati obtinere credit- nominalizare in baza de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

posibilitati obtinere credit- nominalizare in baza de date ca rau platnic

Buna seara. Vreau sa stiu daca mai pot face un credit de nevoi personale daca sunt inscris la Biroul de credit si CRB ca rau platnic!?! Am avut restante mai mari de 90 de zile la o institutie(EFG). Anul acesta in Februarie am reusit sa aduc soldul la 0,00 si sa inchid contul. Mentionez ca in prezent mai detin un credit de nevoi personale la o alta banca,mai am de achitat aprox 2300 lei(115 lei lunar)...sunt cu rata la zi.
Am vreo sansa sa fiu scos de la biroul de credit daca fac o cerere???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 16:43, 13 Aprilie 2011
putin probabil;
informatiile din Biroul,de Credit se sterg in 4 ani, pana atucni veti figura cu istoric de neplata, chiar daca intre timp ati achitat creditul;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare ... Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare de 2250 Lei pe o perioada de 73 de saptamani. Sold final credit: 4644.60 Lei. Am achitat o rata ... (vezi toată discuția)
Cum ies din crb SukySu SukySu In anul 2005 am cumparat un produs prin rate la [editat]. Am plecat din tara urmand ca partenerul meu din acea perioada sa se ocupa de rate.Dupa cateva luni ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp esti scos din evidenta centralei de riscuri bancare zzanetta zzanetta Am avut un credit la BCR in 2005 , dupa o luna de neplata am fost preluat de EOS-KSI ,cat timp figurez la CRB , dupa ce perioada pot fi scos din CRB mai am ... (vezi toată discuția)