avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare ITM

As dori sa aflu daca am sanse de castig in urmatoarea situatie:
In notificarea Societatii catre ITM privind concedierea colectiva, la anexa privind posturile reduse scrie sef depou .
Ei vor sa ma concedieze pe mine care am decizie de sef depou adjunct I functie ce nu apare in notificarea catre ITM.
In acest caz as dori mult sa aflu parerea dvs.Merci mult
Daca nu apare in notificarea trimisa ITM-ului, atunci nu are cum sa desfiinteze postul de sef depou adjunct ... ei au comunicat ITM-ului acele posturi pe care le desfiinteaza , vorbiti cu sindicatul sau cu reprezentantii salariatilor.
Multumesc mult.Din pacate sindicatele sunt mana in imana cu administratie.Nu-mi ramane decat lupta in justitie..M-ar interesa la modul cel mai serios sa contactez un avocat in cazul in care mi se desfiinteaza postul meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca - sunt fortata sa imi semnez demisia giullia giullia buna dimineata. as dori si eu un raspuns la intrebarea mea si sa ma invatati ce sa fac.lucrez cu contract de munca pe o perioada nedeterminata la o anumita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!!! daca societatea hotaraste desfiintarea de posturi ... mihialescu mioara mihialescu mioara Buna ziua!!! Daca societatea hotaraste desfiintarea de posturi in vederea eficentizarii si are un numar de peste 1000 de salariati, care sunt pasii pentru o ... (vezi toată discuția)
Concediere pe motiv de restringere activitate RAICU GEANINA RAICU GEANINA va rog frumos sa ma ajuta-ti caci eu nu sunt de specialitate.Lucrea la o firma care vrea sa concedieze anumite persoane, seful vrea pe motiv de restringere de ... (vezi toată discuția)