avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legalizarea canabisului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legalizarea canabisului

Din cate am inteles in lunile viitoare se va discuta un proiect de lege care prevede legalizarea utilizarii canabisului in asa numitele "Coffee shop". Si in caz ca trece aceasta lege asta va insemna ca cei care acum sunt inchisi din cauza ca au facut trafic sau consum de canabis vor fi eliberati?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:10, 13 Aprilie 2011
eu nu am auzit de asa proiect de lege. aveti vreun link catre proiectul din Parlament?
Era intr-un ziar de saptamana trecuta un articol legat de acest proiect de lege. De asta vroiam sa stiu in caz ca se va adopta ce se va intampla cu cei care sunt acum inchisi pt trafic sau consum de canabis? Din cate stiu eu se aplica legea mai favorabila. Nu stie nimeni exact?
Nu se va aproba niciodata un astfel de proiect, nu se poate acest lucru societatea nefiind la un nivel in care va putea accepta legalizarea canabisului. Comparati putin Olanda si restul statelor de acest gen cu Romania, gandirea oamenilor si conceptiile acestora despre viata si va veti da seama ce ar iesi daca s-ar legaliza aceste substante.
Nu mai bagati in seama tot ce se scrie in ziare.
Cu tot respectul,eu cred ca acest "proiect" ,dar mai ales votarea si promulgarea unei astfel de legi,este doar in imaginatia unor consumatori sau a unor persoane condamnate pentru astfel de infractiuni.
S-ar putea ca unii "jurnalisti" sa aiba si ei"fanteziile" lor,datorate fie lipsei de senzational,fie unor anume "apetente" pentru consum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Canabis pentru uz medical dina80 dina80 Scriu pe acest forum pentru ca sunt disperata. Tatal meu sufera de cancer la ficat in stadiul 4 si medicii au zis ca nu mai poate fi operat. Medicii i-au dat ... (vezi toată discuția)
Consumul de marijuana: autorizat in romania chucky9 chucky9 Tocmai am aflat ca Romania a devenit al 10-lea stat din lume care a legalizat consumul de marihuana. Ma rog, doar cu reteta de la doctor... Detalii aici : ... (vezi toată discuția)
Plantele "vesele" Alexandru-Gabriel Alexandru-Gabriel Zilnic vad in ziarul local un enorm titlu si expresiv,urmat de un articol rupt din filmele de groaza. O noua victima a plantelor de \"vise\" - ... (vezi toată discuția)