avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti salut
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

salut

sunt nela si sunt nou intrata in cercul de prieteni Avocatnet.ro si ma intereseaza admiterea la INM. Este primul an cand as dori sa particip la admitere. ce ma invatati?:-/
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 09:59, 20 Iunie 2008
Pentru admiterea INM exista deja topic deschis, iar regulamentul forumului nu permite dublarea. Pentru o activitate fara probleme pe forum iti recomand sa incepi cu regulamentul de postare. Topicul de fata va fi inchis.
noi ii tinem pumnii si iti uram spor la invatat !:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ncpciv neagugeorge neagugeorge Buna seara tuturor! Va deranjez si eu cu o intrebare, pana la urma voi comform carui tratat abordati tematica pe NCPCiv? Va multumesc si imi cer scuze daca ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura-2009 any_eladia any_eladia buna seara ...tuturor! as avea si eu o intrebare...nu prea potrivita pentru acest moment...dar...totusi: stie cineva cand se vor mai face inscrieri pentru ... (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)